AVAINASIAKKUUS

Kuulumme luotettavaan Avainapteekit-ketjuun, jonka avainasiakkaaksi sinäkin voit liittyä. Avainasiakkaana saat etuja ostoksistasi samalla lääketurvallisuuttasi parantaen.

Liity kanta-asiakkaaksi!

Kaikissa lisäkysymyksissäsi voit myös pyytää apua ammattilaisiltamme!

Ostohyvitys

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta sovitun taulukon mukaan. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla Avainasiakaskortilla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Oma Avainasiakas -lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Avainasiakas-lehti jaetaan suoraan kotiisi lähialueella tai voit noutaa sen Pälkäneen Apteekista.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana Sinulla on mahdollisuus seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös reseptin uusimispalvelu on Sinulle edullisempi.
Lääketurvallisuuden parantaminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Henkilötietolain mukainen Avainasiakasrekisterin rekisteriseloste:  Pälkäneen apteekin Avainasiakasrekisterin rekisteriseloste