Reseptiasiat

Nopeassa reseptipalvelussamme saat reseptilääkkeet kaikkilla reseptimuodoilla mukaanlukien sähköinen resepti. Huomioimme toiveesi pakkauskoon ja valmistajan suhteen. Varmistamme myös, että osaat käyttää lääkettäsi oikein. 

Käytössämme on 3 reseptipalvelupistettä jossa asiantuntija palvelee reseptitoimituksen alusta loppuun, yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Pidämme yllä kattavaa lääkevalikoimaa, mutta jos kysessä on harvinainen lääke, saamme sen apteekkiin yleensä noin vuorokaudessa.

Lääkkeilläsi voi olla haitallisia yhteisvaikutuksia

Joillakin lääkkeillä voi olla riski vakavaan yhteisvaikutukseen käyttämäsi muiden lääkkeiden kanssa. Ongelmia voi syntyä myös reseptilääkkeen ja ilman reseptiä saatavan lääkkeen tai luontaistuotteen yhdistelmästä.

 Kysy meiltä neuvoa myös silloin kun hankit reseptivapaita tuotteita. Riittävä tieto takaa lääkityksen turvallisuuden. On tärkeää, että itse tiedät mihin vaivaan syöt lääkkeitä ja miten ne vaikuttavat. Jos et ole varma lääkityksesi turvallisuudesta, kysy meiltä – me neuvomme.

Annosjakelu

Tarjoamme yksityisille sekä palvelukotiasukkaille lääkkeiden annosjakeluapalvelun.

Lääkkeet on mahdollista jakaa kertakäyttöisiin pahvidosetteihin tai asiakkaan omiin dosetteihin. Räätälöimme palvelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kysy lisää annosjakelupalvelusta henkilökunnaltamme.

Reseptien uusiminen

ReseptipalveluResepti on voimassa kerrallaan yhden vuoden sen kirjoittamisajankohdasta tai siihen asti, kunnes reseptiin kirjoitettu lääkemäärä on kokonaisuudessaan noudettu.

Reseptin voi uusia apteekista käsin puhelimitse lääkäriltä tai sähköisesti jos kyseessä on eResepti.

Reseptin uusiminen maksaa puhelimitse 4 euroa ja sähköisesti 2 euroa. Uusinnan nopeus riippuu lääkärin aikataulusta ja siihen on hyvä varata aikaa noin viikko.