Apteekkikosmetiikka

Avene

Avene-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avene-tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Eucerin

Eucerin sisältää kasvojen hoitoon ja henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitettuja tuotteita sekä erilaisia perusvoiteita ja pesunesteitä. Kaikki Eucerin -valmisteet on testattu kliinisesti ja sarjan erikoisalueena ovat herkän ja hyvin herkän ihon hoitotuotteet. Sarjassa on sekä hajustamattomia että miedosti hajustettuja tuotteita. Suomessa Eucerin on aurinkosuojavalmisteiden markkinajohtaja. Viime vuosina Eucerin on panostanut myös perusvoiteiden kehittämiseen.

La Roche-Posay 

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.

Vichy

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy noudattaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Idun -mineraalimeikit

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto sekä luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.